Cart Total Items (0)

Coș

20 1
DESPRENOI

Energie Curata Pentru O Lume Mai Buna

 

title-image
PROCESUL DE LUCRU

CE BENEFICII AVETI DACA NE ALEGETI

 

steps
01
Consultanta

     Vom fi bucurosi sa gasim o solutie potrivita si personalizata pentru furnizarea de energie a viitorului dumneavoastra, ca parte a serviciilor noastre de consultanta la fata locului.

steps
02
Implementare

     Este foarte important pentru noi sa colaboram cu dvs. pentru a crea un concept pentru sistemul dvs. fotovoltaic. Pentru a face acest lucru, aruncam o privire atenta asupra constructiei si acoperisului, verificam posibilitatea instalarii cablurilor si pozitionarea inteligenta a invertoarelor si/sau a sistemelor de stocare a energiei.

steps
03
Intretinere

     Ca si companie specializata, verificam folosind un catalog de criterii definite pentru industria fotovoltaica. Intretinerea sistemului dvs. include, de exemplu, verificarea constructiei, a cablajului si modulelor, masurarea curentilor si tensiunilor, intretinerea conexiunilor si a invertoarelor si o verificare a sigurantei.

steps
04
Echipamente

     Furnizam o gama diversificata de echipamente de inalta calitate, selectionate cu grija din portofoliile celor mai prestigiosi producatori de pe scena nationala si internationala, asigurandu-ne astfel ca importam numai cea mai avansata tehnologie pentru a raspunde nevoilor complexe ale clientilor nostri.

image
image
PARERICLIENTI

PAREREA TA CONTEAZA

 

NOUTATIBLOG

FII LA CURENT CU NOUTATILE DIN DOMENIUL ENERGIEI

 

Scrie-ne!