Ce oferim

image

Consultanta

Vom fi bucurosi sa gasim o solutie potrivita si personalizata pentru furnizarea de energie a viitorului dumneavoastra, ca parte a serviciilor noastre de consultanta la fata locului.

image

Implementare

Este foarte important pentru noi sa colaboram cu dvs. pentru a crea un concept pentru sistemul dvs. fotovoltaic. Pentru a face acest lucru, aruncam o privire atenta asupra constructiei si acoperisului, verificam posibilitatea instalarii cablurilor si pozitionarea inteligenta a invertoarelor si/sau a sistemelor de stocare a energiei.

image

Echipamente

Furnizam o gama diversificata de echipamente de inalta calitate, selectionate cu grija din portofoliile celor mai prestigiosi producatori de pe scena nationala si internationala, asigurandu-ne astfel ca importam numai cea mai avansata tehnologie pentru a raspunde nevoilor complexe ale clientilor nostri.

image

Mentenanta

Ca si companie specializata, verificam folosind un catalog de criterii definite pentru industria fotovoltaica. Intretinerea sistemului dvs. include, de exemplu, verificarea constructiei, a cablajului si modulelor, masurarea curentilor si tensiunilor, intretinerea conexiunilor si a invertoarelor si o verificare a sigurantei.

image
Cere o oferta

Fisele Tehnice pentru

Invertoare si Panouri Solare

image

Panouri Solare

Longi Solar 450W

image

Invertor 1-3kW

Solplanet Monofazat

image

Invertor 3-5kW

Solplanet Monofazat

image

Invertor 3-10kW

Solplanet Trifazat

image

Invertor 3-20kW

Solplanet Trifazat

image

Invertor 12-20kW

Solplanet Trifazat

image

Invertor 40-50kW

Solplanet Trifazat

© Copyright 2023 Elbro Energogroup - Toate drepturile rezervate