Beneficiile de a fi Prosumator

image

Genereaza energie proprie

Alege sa alimentezi casa cu propria energie electrica produsa de un sistem fotovoltaic bine dimensionat si bucura-te de avantajele acestuia, reducand considerabil factura si nivelul dioxidului de carbon din atmosfera.

Devenind prosumator ai avantajul de a consuma prioritar propria energie! Un autoconsum ridicat pe perioada zilei va face din investitia intr-un sistem fotovoltaic cea mai buna alegere.

Energie verde, regenerabila si gratuita din partea naturii

Intr-un moment in care pretul energiei electrice a ajuns la un maxim istoric, iar pretul panourilor fotovoltaice a ajuns la un minim istoric, va invitam sa descoperiti cum puteti transforma gospodaria dumneavoastra intr-un producator de energie electrica mai degraba decat un consumator pasiv.

Generatoarele electrice pe baza de panouri fotovoltaice montate chiar pe acoperisul casei tale sau in curte, te scapa de plata facturilor, sisteme fotovoltaice rezidentiale autonome iti aduc curentul electric in zone unde nu exista acces la retea.

Compensare cantitativa 1:1

In data de 31.12.2021 a fost aprobata compensarea cantitativa a energiei electrice produse si livrate in reteaua nationala. Astfel, orice kWh injectat in retea de sistemul tau fotovoltaic, va putea fi consumat oricand in decurs de 24 luni.


Finantare prin AFM

Daca indeplinesti conditiile de eligibilitate, poti obtine pana la 20.000 lei nerambursabili pentru panouri fotovoltaice si accesorii. La aceasta suma se adauga contributia proprie, minim 10%, ce trebuie sa fie finantata de tine, in calitate de proprietar.

image

© Copyright 2023 Elbro Energogroup - Toate drepturile rezervate