Cart Total Items (0)

Coș

La ELBRO Energogroup, respectarea confidențialității datelor dumneavoastră este o prioritate. Ne angajăm să protejăm informațiile personale și să asigurăm transparența modului în care acestea sunt colectate și utilizate.

Colectarea și Utilizarea Datelor

Colectăm date precum nume, adresă de e-mail și număr de telefon pentru a procesa comenzi, pentru comunicări legate de serviciile noastre și pentru a vă oferi o experiență personalizată. Utilizăm aceste informații strict în scopurile specificate la momentul colectării.

Securitatea Datelor

Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat sau a alterării acestora. Serverele noastre sunt securizate și datele sunt criptate pentru a asigura confidențialitatea.

Drepturile Dumneavoastră

Conform legislației în vigoare, aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau limita prelucrarea datelor personale. Pentru a exercita aceste drepturi, ne puteți contacta direct.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Politica de confidențialitate poate fi actualizată pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de prelucrare a datelor. Orice modificări vor fi comunicate clar pe website-ul nostru.

Contact

Pentru orice întrebări legate de politica de confidențialitate, ne puteți contacta prin e-mail sau telefon.

Scrie-ne!