De Ce Ati Alege Compania Noastra?


image

Despre Noi

Cresterea preturilor la energia electrica, dorinta de aprovizionare cu energie durabila si schimbarile climatice sunt motive pentru care multi oameni se gandesc la productia de energie durabila. Elbro Energogroup nu va lasa singuri cu aceste ganduri si suntem bucurosi sa va sfatuim cu privire la o aprovizionare cu energie durabila si decentralizata.

Suntem o companie cu peste 8 ani de experienta indomeniul energiei electrice, ne-am castigat reputatia de a oferi solutii de inalta calitate si servicii exceptionale clientilor nostri.

Echipa noastra este formata din ingineri si tehnicieni specializati ininstalarea si intretinerea sistemelor fotovoltaice, detinand atestate A.N.R.E. tip II A, III B si cursuri de specializare in sistemele fotovoltaice.

In ultimii ani, am vandut si instalat in Romania peste 3500 de sisteme cu panouri solare Longi Solar, peste 300 de sisteme fotovoltaice totalizand peste 1.575.000 kW.

Servicii prietenoase cu clientii si consiliere individuala

Consiliere individuala si solutii personalizate in domeniul sistemelor solare?

Atunci ai ajuns la locul potrivit. Interactiunea dintre competenta tehnica si cunostintele financiare formeaza baza succesului nostru.

Vom gasi solutii optime pentru nevoile dumneavoastra bazate pe echilibrul dumneavoastra energetic.

Indiferent daca detineti propria casa sau o proprietate comerciala, va furnizam toate componentele sistemului, de la invertoare pana la structura de sustinere.

Planifica-ti sistemul fotovoltaic cu noi.

image

Pentru a avea garantia unui proiect corect implementat asigura-te ca apelezi la o firma autorizata care sa dispuna de personal autorizat. Societatea noastra este autorizata ANRE pentru proiectarea si executarea lucrarilor de instalatii electrice/interioare pana la tensiunea nominala de 0,4 kV

© Copyright 2023 Elbro Energogroup - Toate drepturile rezervate